Een eigen kantoor huren, volledig naar eigen wens inrichten en gebruiken of een plek huren om een workshop of training te geven.

Er zijn verschillende activiteiten mogelijk.

Waarom kiezen voor  Your Workplace?

Razendsnel Glasvezel Internet

Iedere werkplek beschikt over een vaste en draadloze internetverbinding.

Dag en Nacht (7 x 24)    beschikbaar

Je kunt op alle dagen en tijden  van de week gebruikmaken van Your Workplace.

Ondernemen in een professionele omgeving

Het is top als we elkaar kunnen versterken en daarom zijn ondernemers uit verschillende (ICT) branches  welkom!

Flexibel opzegtermijn van huurcontract

Met een flexibele opzegtermijn bedoelen we dat je de werkplek per 2 maanden kunt huren en opzeggen.

EIGEN OF GEDEELDE WERKPLEK

Als zelfstandig ondernemer is het een voordeel dat je thuis je werk kunt doen. Dat kan ook een valkuil zijn. Die heerlijk bank ziet er dan soms zo verleidelijk uit… Ideaal dus om een inspirerende werkplek buiten de deur te hebben.

Dan ben je bij Your Workplace in Wateringen aan het goede adres. Een eigen werkplek, die je af kunt sluiten en waar je 7 dagen per week in kunt. Of een gedeelde FLEXwerkplek waar je ook andere ondernemers ontmoeten, je kunt klanten ontvangen en je eigen werk achter je laptop kunt doen.

PRESENTATIERUIMTE

Deze fijne ruimte is voorzien van een groot presentatiescherm met alle mogelijke aansluitingen. Daarom is deze ruimte optimaal geschikt om workshops of lezingen te geven.  Ook  om bijvoorbeeld met een aantal mensen bij elkaar te komen voor een vergadering.

Deze ruimte is ook in dagdelen te boeken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

IMG_2435

FITNESS

In de bedrijfsruimte achter het kantorencomplex  is deze totaal vernieuwde fitnessruimte te vinden. Ideaal om voor of na het werk nog even aan de conditie te werken zodat er geen tijd verloren gaat. Onder begeleiding van een ervaren trainer kan er aan alle aspecten van de conditie gewerkt worden.

452_1440

WORKSHOPS

Workshops en trainingen geven overdag of in de avond of in het weekends is zeer goed mogelijk in deze sfeervol ingerichte faciliteit. Erg ruim opgezet, voorzien van een grote vergadertafel, mediascherm met internet en computer en daarnaast kantine en koffie en thee faciliteiten.